Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Başbakan Yıldırım: “Bu bir kalkışmadır”

Başbakan Binali Yıldırım, NTV’ye telefonla bağlanarak bir kalkışma girişiminin olduğunu belirtti ve “Bu girişime izin verilmeyecektir. Bunu yapanlar en ağır bedeli ödeyeceklerdir” dedi.

Başbakan Yıldırım şöyle konuştu: “Askerin içerisinde bir grubun kalkışması söz konusu. Bunun yapanlar en ağır bedeli ödeyecektir. Demokrasiye ve milli iradeye kalkışma var. Buna izin vermeyeceğiz. Demokrasiden asla taviz verilmeyecek. Yapanlar en ağır bedeli ödeyecek. Kim olduğu, hangi amaçla hareket ettiklerini kısa sürede anlayacağız ve gereğini yapacağız. Milletimiz rahat olsun, asla ve asla yasa dışı, demokrasiyi kesintiye uğratacak faaliyetlere müsamaha göstermeyeceğiz.Bazı önemli binalara abluka gözlendi. Emniyet güçlerimiz harekete geçti”

Görüntüleri seyretmek için tıklayın.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.