Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’nin Trump’tan ilk isteği: Gülen’i iade edin

Başbakan Binali Yıldırım, ABD’nin 45’nci Başkanı olarak seçilen Donald Trump’ı tebrik etti. Yıldırım, yaptığı konuşmada Fethullah Gülen’in iadesini istedi. Hürriyet’in geçtiği habere göre Binali Yıldırım Gülen’in iadesi konusunda şunları söyledi: 

“15 Temmuz alçak darbe girişiminin başı, aklı, yürütücüsü ve azmettiricisi olarak ABD topraklarında yaşayan Fetullah Gülen’in bir an önce ülkemize iadesi konusunda yeni başkana buradan açıkça çağrı yapıyorum. ilişkilerimizi bozan, ABD ve Türk toplumu arasındaki dostluğa zarar veren bu terör örgütü başını kısa sürede ülkemize iade ederseniz, eminim ki Türkiye ABD dostluğu için yeni bir başlangıç olur.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.