Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Amerikan başkanlık seçimleri ve Türkiye; Trump nasıl kazandı, şimdi ne olacak?

Donald Trump’ın başkanlık zaferi pek çok yeni soruyu beraberinde getirdi. Çok kısa bir zaman öncesine kadar kimsenin şans vermediği bu isim nasıl oldu da tarihi bir zafer kazandı? Anket şirketleri ve Amerikan medyası bu zaferi öngöremedi mi? Bundan sonra Amerika’yı ve Türk Amerikan ilişkilerini nasıl bir dönem bekliyor?

Bağımsız analist Oltaç Ünsal, Hürriyet Gazetesi Washington muhabiri Tolga Tanış, Demokrat Parti Etnik Konsey Başkan Yardımcısı ve Seçim Finans Komitesi üyesi Ali Çınar, Donald Trump kampanyası Ortadoğu Danışma Yönetim Kurulu üyesi Saygın Şimşek Mikrofon’da değerlendiriyorlar.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.