Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: 8 haftanın ardından Euroleague

Euroleague’de dokuzuncu hafta yarın oynanacak maçlarla başlıyor. Geçtiğimiz yoğun haftada takımlar iki maç birden yaptı. Fenerbahçe art arda aldığı üç yenilginin ardından seriyi Anadolu Efes galibiyetiyle kırdı. Galatasaray 5-0’lık mağlubiyet serisinin ardından üç maçta iki galibiyet aldı. Darüşşafaka Euroleague’nin tek yenilgisiz takımı CSKA Moskovayı yenmeyi başardı. Haftanın en büyün sürprizi ise Barcelona’nın, Real Madrid’e 103-62 yenilmesi oldu.

Yorumcularımız Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül Euroleague’de geçtiğimiz haftayı değerlendirirken, gelecek haftaya kısa bir bakış attı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/294424218″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.