Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: BSL’de haftanın öne çıkan maçında kazanan Efes oldu (12. hafta)

12. haftası geride kalan Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde haftanın maçında kendi evinde Darüşşafaka Doğuş’u 78-72 ile geçen Anadolu Efes oldu. Aynı skorun ortaya çıktığı bir diğer maçta ise Pınar Karşıyaka evinde ağırladığı Galatasaray’ı mağlup etti.

Yeşil Giresun Belediyespor’un, Demir İnşaat Büyükçekmece’ye 100 sayı attığı, playoff mücadelesini yakından ilgilendiren Muratbey Uşak deplasmanından Tofaş’ın galibiyetle ayrıldığı, Fenerbahçe’nin Trabzon karşısında inanılması güç 38-4’lük seri yakaladığı 12. haftayı İkili Oyun programında Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül değerlendirdi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/299778441″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.