Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fransa’da eski başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Valls’a sokak ortasında tokat

Fransa eski başbakanı, Nisan’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olan Manuel Valls, ön seçim kampanyası için bulunduğu Kuzey Batı Fransa’daki Bretagne bölgesinde saldırıya uğradı. Valls, seçmenlerin tek tek ellerini sıkarken bir genç, cumhurbaşkanı adayını ”Burası Bretagne’ deyip tokatladı. Saldırının ardından Valls’in korumaları genci sert bir şekilde ittirdi.

Eski başbakan saldırıya, ‘Her şey yolunda. Her şey yolunda. Her şey yolunda” tepkisini verdi. Aralık ayında Fransa cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan Manuel Valls, birkaç haftalık hazırlığın ardından ön seçim kampanyası için yurt gezisine çıkmıştı.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ef1gZMe3OC8

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.