Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de Galatasaray’dan muazzam performans ve İstanbul derbileri

Dün oynanan Euroleague maçlarında iki temsilcimiz de sahadan galibiyetle ayrılmayı bildi. Fenerbahçe, Unics Kazan deplasmanından 86-81’le dönerken, Galatasaray, Abdi İpekçi’de Maccabi Fox’u 102-63’le adeta parkeden sildi.

Bugün ise Play-off mücadelesini yakından ilgilendiren maçta iki temsilcimiz Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş, Abdi İpekçi’de karşı karşıya gelecek. Yarın da sahne sırası Fenerbahçe ve Galatasaray’da olacak.

İkili Oyun programında Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül ligin ve temsilcilerimizin son durumunu değerlendirirken, eşleşmelerde avantajlı takımları yorumladı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/304591439″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.