Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Göz Kararı (45): Mehmet Kaçmaz ve Tolga Sezgin ile Nar Photos & Mekan Sergisi

NarPhotos Fotoğraf Kolektifi’nden 12 fotoğrafçı, iç savaşın başladığı 2011’den beri Suriye, Irak, Türkiye, Yunanistan ve Almanya’da fotoğraflar çekip bunları, Suriyeli mültecilerle ilgili farklı başlıkların izini süren foto-röportajlar haline getirdiler. Bu çalışmalardan derlenen 54 fotoğraf Mekân: Suriyeli Mültecilerin Hikâyeleri adıyla Depo İstanbul’da 12 Mart 2017 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Her bir fotoğraf, Suriye’deki krizin en ağır sonucunu yaşayan sivillerin yaşamına, zorlu yolculuklarına, mülteci kamplarındaki hayatlarına, büyük şehirlerdeki varoluş mücadelelerine, bir arada kalmaya çalışan ailelere, gençlere ve çocuklara dair tanıklıklar aynı zamanda.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/305939083″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.