Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de Fenerbahçe zirve, Efes play-off yolunda

Geçtiğimiz hafta iki temsilcimizin galibiyet aldığı iki temsilcimiz de mağlup olduğu Euroleague’de haftanın maçını kazanan kendi evinde CSKA Moskova’yı 77-71’le geçen Fenerbahçe oldu. Anadolu Efes ise gittiği Belgrad deplasmanından art arda yedi galibiyet alan ve ligin en sürpriz takımı olarak gösterilen Kızıl Yıldız’ı 72-86’la mağlup etti.

Emperio Armani Milan deplasmanında son 15 dakikada 46 sayı yiyen Darüşşafaka herkesi şaşkına çeviren bir mağlubiyetle dönerken, Galatasaray kendi evinde Panatinaikos’a yenilerek Euroleague’de son sıraya geriledi.

Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, İkili Oyun programında takımlarımızı değerlendirirken geçtiğimiz bölümde en öne çıkan takımları derledi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/306426979″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.