Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Basketbol Süper Ligi’nde Ted zorladı, Banvit kazandı (17. hafta)

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftası dün oynanan Galatasaray Odeabank- Tofaş maçıyla son buldu. Hafta içerisinde en büyük sürprize Halk Enerji Ankara Ted Kolejliler imza attı. Şu ana kadar galibiyeti bulunmayan Ankara ekibi, ligin zirvesindeki Anadolu Efes’i son topa kadar zorladı ancak maçı kazanamadı.

Haftanın merakla beklenen maçı ise Darüşşafaka Doğuş ve Banvit arasında oynandı. Boyalı alandaki üstünlüğüyle maçı kazanan, konuk ekip oldu. Bazı kısımları tartışmalara neden olan Karadeniz derbisinin kazananı ise Trabzonspor Medical Park’ı 81-80’le geçen Yeşilgiresun Belediyespor oldu. Pınar Karşıyaka- Gaziantep Basketbol arasındaki maç ise Davon Jefferson ve DaJuan Summers arasındaki müthiş rekabetle hafızalarda yer etti.

17. haftanın öne çıkanlarını İkili Oyun programında Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül yorumladı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/306575641″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.