Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Darüşşafaka ve Efes’ten play-off yolunda bir adım daha (22. hafta)

Euroleague’de son çeyreğe girerken play-off tablosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. İlk sekiz mücadelesi veren temsilcilerimiz Anadolu Efes, Emporio Armani Milan maçında önemli bir geri dönüşe imza atarken ve Darüşşafaka Doğuş zirve mücadelesi veren Fenerbahçe’yi mağlup etti. Galatasaray ise gittiği Barcelona deplasmanından ilk deplasman galibiyetini çıkarmayı bildi. İkili Oyun programında Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül ligin son durumunu yorumladı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/307560318″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.