Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de son dönemeçte temsilcilerimizin play-off şansları

Euroleague’de son dönemece giriliyor. 23. hafta maçları öncesinde, temsilcilerimizden Fenerbahçe zirve mücadelesini sürdürüyor. Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş ise play-off potasında sırasıyla sekizinci ve dokuzuncu sırada yer alıyorlar.
Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, Fenerbahçe’nin zirve, Efes ve Darüşşafaka’nın play-off şanslarını karşılaştırmalı fikstürler üzerinden İkili Oyun programında yorumladı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/309036581″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.