Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Basketbol Süper Ligi’nde favorilerin zorlandığı hafta

Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen bir haftalık aradan sonra 19. hafta dün oynanan maçlarla tamamlandı. Darüşşafaka Doğuş ilk beşinden üç eksiği bulanan Trabzonspor Medical Park’ı zorlandığı maçta 82-79’la geçti. Yine dün oynan maçta da Muratbey Uşak, Efes’i son dakikaya kadar zorlamayı başardı. Ancak İstanbul ekibi maçtan 80-78’lik galibiyetle ayrıldı.

Haftanın en çekişmeli maçlarından biri de Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe arasında oynandı. Ceza nedeniyle seyircisiz oynanan maçta dört önemli eksiğine rağmen Sarı Lacivertliler 85-73’le sahadan galip ayrıldı. Haftanın en öne çıkan oyuncu performansı ise Gaziantep Basketbol’un uzun oyuncusu Davon Jefferson’dan geldi. Galatasaray’ı İstanbul’da mağlup ettikleri maçta Jefferson 31 sayı 12 riboundluk performansıyla maça damga vurarak takımını play-off potasına soktu.

Haftanın öne çıkanlarını Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül İkili Oyun programında yorumladı.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/309958286″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.