Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de zafer haftası (24. Hafta)

EuroLeague’de geçtiğimiz 24. hafta, temsilcilerimizin ilk kez dörtte dörtle kapattığı hafta oldu. Fenerbahçe, Zalgiris Kaunas deplasmanından 76-67 ile ayrılırken, Galatasaray Odeabank haftanın en büyük sürprizi olarak karşılanan sonuçla Real Madrid’i kendi evinde 87-84’le geçti.

Cuma günü oynanan maçlarda ise Anadolu Efes, Unics Kazan’ı deplasmanda 99-92 ile yenerek hem rakibinin play-off şansılarını matematiksel olarak da bitirdi hem de ilk sekizdeki yerini güçlendirdi. Diğer maçta ise Darüşşafaka Doğuş evinde Panathinaikos’u 77-72 yenerek play-off yolunda çok önemli bir galibiyet aldı.

Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül, İkili Oyun programında bu dört galibiyetin önemli noktalarını ve haftanın öne çıkanlarını değerlendirdi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/310988159″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.