Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: Euroleague’de hayal kırıklığı haftası (25. Hafta)

Euroleague’in 24. haftasında, temsilcilerimizin aldığı 4 galibiyetten sonra 25. haftada küçük çaplı bir kriz geçirdik ve tüm maçlarımızı kaybettik.

25. haftaya damga vuran sürpriz performansları, çözüm üretilemeyen maç içi problemleri, takımlarımızın play-off şansını, Euroleague tarihini ilgilendiren mihenk taşlarını ve her 5 haftada bir basketbolcu illüstrasyonu üzerinden yaptıkları takım karmasını; Ali Emre Mazlumoğlu ve Doğa Üründül’ün yorumlarıyla İkili Oyun programında izleyebilirsiniz.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/312150844″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.