Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Erdoğan’ın AK Parti’ye dönüşü heyecan, coşku ve gözyaşıyla karşılandı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu AKP’ye yeniden üye olduğu töreni partinin genel merkezinde izleyen gazeteci Yurdagül Şimşek, izlenimlerini Medyascope’a anlattı. Şimşek, yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen katılım törenine heyecan ve coşkunun hakim olduğunu, kimi partililerin töreni gözyaşlarıyla takip ettiğini aktardı.
11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve AKP kurucularından Bülent Arınç’ın katılmadığı törende 62’nci, 63’üncü ve 64’üncü hükümetlerde başbakanlık görevini yürüten Ahmet Davutoğlu, eski meclis başkanları Mehmet Ali Şahin ve Cemil Çiçek hazır bulundu. Davutoğlu, Çiçek ve Şahin, Erdoğan’la aynı sırada oturdu.
Şimşek’e göre, AKP’de gözler 21 Mayıs’taki olağanüstü kongreye çevrilmiş durumda. Genel başkanlık koltuğuna yeniden oturmasına kesin gözüyle bakılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salı günleri grup toplantılarına başkanlık etmesi bekleniyor.
Gazeteci Yurdagül Şimşek’in izlenimlerini dinleyebilirsiniz:
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/320493459″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.