Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin: ”AKP’de Fethullahçı olarak sadece Hakan Şükür’ün olmadığını herkes biliyor”

Hurriyet Daily News yayın yönetmeni Murat Yetkin ile Fethullahçıların siyaset dünyasındaki bağlantılarını konuştuk:

”10 aydır tüm muhalefet partileri FETÖ denilen yapılanmanın siyasi bağlantılarını soruyor. Bu, dünkü grup toplantılarıyla üç muhalefet partisinin gündemine yerleşmiş durumda.

22 Mayıs’ta büyük dava başladı. Savcılar, 15 Temmuz darbe girişiminin Fethullah Gülen’in talimatıyla yapıldığını iddia ediyor. Herkesin kanısı da bu.”

”Çaycı, çorbacıyla mı uğraşacağız?”

”2002-2012 yıllar arasında bu kadar iç içe geçmiş yapılanmalar var. Türkiye’de seçmenin yarısının oyunu alan AKP’de sadece ilçe başkan yardımcısı, belediyedeki memur ancak üst kademelerde kimse yokmuş gibi… Ben de bugünkü yazımın başlığını ”AKP’de sadece Hakan Şükür mü vardı Fethullahçı olarak?” diye kinayeli koydum. Öyle olmadığını herkes biliyor. Ama artık harekete geçme zamanı geldi.

Parti içinde kimler siyasi sahtekarlık operasyonu içinde yer aldı? Bunlar açığa çıkmayacak mı? Bahçeli’nin dediği gibi çaycı, çorbacıyla mı uğraşacağız?”

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/324238813″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler