Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Uçuş görevlisinden çocuklu yolcuya saldırı!

Fransa’da Côte d’Azur Uluslararası Havalimanı’nda, yaklaşık 12 saatlik rötar nedeniyle kucağında çocuğuyla tepki gösteren yolcuya bir uçuş görevlisi yumruk attı.

https://youtu.be/EO1MuKVsnQQ

Cumartesi günü Easyjet Havayollarına ait 2122 sefer sayılı saat 10:35 Nice-Londra uçuşunda yaklaşık 12 saatlik bir gecikme yaşandı. Gecikme yüzünden sıkıntı yaşayan yolculardan biri kucağında çocuğu olduğu halde yolcuların tepkilerine gülerek karşılık veren bir görevlinin fotoğrafını çekmek istedi. Yolcunun bu hareketine görevli yumruk atarak karşılık verdi. İngiliz The Sun gazetesinin haberleştirdiği olay ile ilgili görgü tanıklarını attıkları twitlerle doğruladı:

https://twitter.com/ArabellaArkwri1/status/891407362678018054

Easyjet Olayın ardından twitterdan yaptığı ‘flood’ açıklamada saldırgan görevlinin kendi personeli olmadığını duyurdu ve özür diledi:

Côte d’Azur Uluslararası Havalimanı ise konuyla ilgili facebooktan yaptığı açıklamada polisin saldırgan ve yolcu ile görüştüğünü duyurdu ve saldırgan görevlinin tutumundan dolayı özür diledi.

https://www.facebook.com/aeroportnicecotedazur/posts/1391249857595492Ekran Resmi 2017-08-01 10.27.49

 

 

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler