Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Konya’da saldırıya uğrayan Galatasaray taraftarı: “İyi ki Galatasaraylıyım”

Konyaspor – Galatasaray arasında oynanan maç öncesi Muğla’dan maçı izlemek için Konya’ya gelen Galatasaray taraftarı Hakan Karaoğlu, bir grup saldırgan tarafından darp edildi. Galatasaray yönetimi Karaoğlu’nu Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçına davet etti.

Hakan Karaoğlu’nun imzalı formasını vermek istememesi üzerine gerçekleşen olay sonrası elindeki formayı alan saldırganlar formayı ateşe verdi. Olay sonrası açıklama yapan Galatasaray yöneticisi Ural Aküzüm, “Konya’da mağdur olan öğrenci kardeşimiz Fenerbahçe maçında kulübümüzün misafiri olacak. O delikanlı arkadaşlarla da emniyet ilgilenecek” dedi.

Hakan Karaoğlu açıklama sonrası kendisini Fenerbahçe derbisi için İstanbul’a davet eden yönetime teşekkür etti:

https://twitter.com/hakankaraoglu48/status/919689534580936706

Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar da bir açıklama yaparak saldırıya uğrayan taraftarı Salzburg maçına davet etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.