Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA takımlarının ardından Amerikan futbolu ekipleri de LeBron James’in peşinde

Takımı Cleveland Cavaliers ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek LeBron James’in taliplileri arasına bir de Amerikan futbolu ekibi katıldı. Pittsburg Steelers takımı oyuncusu JuJu Smith-Schuster, attığı tweette James’in NBA’de yapılacak her şeyi yaptığını ve gelmiş geçmiş en iyi atlet olması için Amerikan Futbol Ligi NFL’de Super Bowl kazanması için kampanya başlattığını açıkladı. Los Angeles Lakers, Houston Rockets, San Antonio Spurs, Philadelphia Sixers gibi NBA takımlarının peşinde olduğu ”Kral” lakaplı oyuncuyu Pittsburgh Steelers’a çağırdı.

Lisede Amerikan futbolu da oynayan ve fiziğinin bu spor için de uygun olduğu söylenen LeBron James bu teklife eğlenceli bir yanıt verdi: ”Keyfim yerinde. Yaptığım sporu seviyorum. Yine de bu çok eğlenceli. Kolsuz forma ve şort giymeyi seviyorum. Üzgünüm.”

https://twitter.com/TheRenderNBA/status/971462854481096704?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Flarrybrownsports.com%2Fbasketball%2Flebron-james-funny-response-steelers-attempts-recruit%2F431792

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.