Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kanye West Trump’a övgüler yağdırdı, Twitter karıştı

Twitter hesabı üzerinden ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik övgü dolu sözler paylaşan rapçi Kanye West, hayranlarını ikiye böldü. 

40 yaşındaki ünlü rap yıldızı Kanye West, dün uzun bir aranın ardından geri döndüğü Twitter’da Trump’a yönelik övgü dolu bir dizi paylaşımda bulundu. Tweet’lerinde Trump’a duyguyu sevgiyi ifade eden West, şunları yazdı:

“Trump’a katılmak zorunda değilsiniz, ancak baskılar onu sevmeme engel olamaz. İkimizde de ejderha enerjisi var. O benim kardeşim. Ben herkesi seviyorum. Fakat insanların yaptığı her şeye katılmıyorum. Bizi birey yapan budur. Ve bağımsız düşünce sahibi olmaya da hakkımız var.”

West ayrıca Trump’a imzalattığı “Make America Great Again” yazılı şapkasının fotoğrafını da paylaştı:

https://twitter.com/kanyewest/status/989227154993963009

Trump ise, West’in attığı bu tweet’e “Teşekkürler Kanye, harika” yazarak cevap verdi.

Kanye West’in attığı tweet’lerin ardından Trump karşıtı birçok kullanıcı, ünlü rapçiye tepki gösterdi.

West’in eşi ve ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian da eşini savunan bir tweet ile tartışmaya dahil oldu. Kardashian, attığı tweet’te şunları söyledi:

“Kocamı şeytanlaştırmaya çalıştıran medyaya şunu söylüyorum… Kanye’nin dengesiz olduğunu ve tweet’lerinin rahatsız edici olduğuna dair yorumlar korkutucu. Her zaman dışavurumcu olmuş birinin yalnızca kendisi olduğu için akıl hastası olarak lanse edilmesi adil değil”

West daha önce de 2016 seçimlerindeki zaferinin ardından Trump ile görüştüğü için Trump karşıtı hayranları tarafından eleştirilmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.