Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Popüler Bilim Konferansları (12): “İfade özgürlüğü tehdit altında” – Timothy Garton Ash

16 Şubat 2017 tarihinde Boğaziçi Üniverisitesi’nde Bilim Akademisi’nin her yıl düzenlediği Yılın Konferansı’nda konuğu Timothy Garton Ash idi. Timothy Garton Ash, Oxford Üniversitesi’nde Avrupa Çalışmaları Profesörü ve Stanford Üniversitesi’nde Hoover Enstitüsünde Kıdemli Araştırmacı olarak görev yapıyor. 10 kitabı arasında The Magic Lantern: The Revolution of ’89 Witnessed in Warsaw, Budapest, Berlin, & Prague, The File: A Personal History, In Europe’s Name ve Facts are Subversive vardır. İngiliz The Guardian gazetesinde uluslararası ilişkiler üzerine yazıyor ve New York Review of Books’a düzenli olarak katkıda bulunuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.