Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hakkında kanser teşhisi koyulan Elvis Costello turnesini iptal etti

İngiliz şarkıcı Elvis Costello, Hırvatistan, Avusturya, İsveç gibi ülkelere yapacağı konser turnesini iptal ettiğini açıkladı. ”Altı hafta önce doktorum beni aradı ve piyango oynamaya başlamamı tavsiye etti.  Küçük ancak etkili tümörlere rastladığını ancak bunun tek bir ameliyatla yenilebileceğini söyledi” diyen Costello, doktorunun dinlenmesini tavsiye ettiğini duyurdu.

63 yaşında olan ve “Oliver’s Army”, “Everyday I write the Book” and “Alison” gibe şarkılarıyla tanınan Costello, “Bir an önce iyileşmek ve eski halime dönmek için tüm konserlerimi iptal etmek zorunda kaldım. Ancak en yakın zamanda müziğe dönmeyi planlıyorum” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.