Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cristiano Ronaldo’nun tecavüzle suçlandığı soruşturma yeniden açıldı

Las Vegas polisi, Juventus’un yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo hakkında 2009’da delil yetersizliğinden kapatılan tecavüz soruşturmasını yeniden açtı.
34 yaşındaki Kathryn Mayorga, 2009’da Las Vegas’ta bir otel odasında Portekizli oyuncunun kendisini birlikte olmaya zorladığını açıkladı. Der Spiegel dergisine konuşan Mayorga, #MeToo hareketinin de verdiği cesaretle bunu kamuoyuna duyurduğunu söylüyor.
Las Vegas polis departmanı, 2009 yılında kendilerine tecavüz iddiasında bulunulduğunu ve bunun üzerine soruşturma açtıklarını ancak Mayorga’nın gerekli kanıtları sunamadığını açıkladı. Polis departmanı şimdi ise soruşturmanın yeniden açıldığını, mağdurun yeni bilgiler temin ettiğini, ancak şimdilik kamuoyuyla daha fazla bilgi paylaşılamayacağını duyurdu.
Ronaldo iddiaları reddederken, futbolcunun avukatı Christian Schertz iddiaların süper yıldızın kişisel haklarını ihlal ettiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.