Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (10): Londra’da Tottenham günleri

Mert Aydın ve Alp Ulagay, dünya sporunun nabzını Londra’dan tutuyor. Pochettino’nun Tottenham’ı çok daha iyi kadrolu rakiplerine kafa tutmaya devam ediyor. Geçen hafta da Chelsea’yi çok rahat yendiler. Real Madrid, Bayern hatta Barcelona gibi takımlar yaşlanan kadrolarını yenilemek zorunda. Acaba gelecek yaz Avrupa futbolunda bir transfer furyası görür müyüz? Arjantin ve Güney Amerika futbolu büyük fırsatı kaçırdı. Libertadores Kupası’nın bir türlü oynanamayan final rövanş maçı öncesinde yaşananlar Güney Amerika’nın tüm dünyada toplamayı düşündüğü puanları bir anda sıfırladı. Football Leaks’in ağına bu kez Real Madridli Ramos takıldı. Ramos’un doping kurallarını ihlal edip etmediği konusu bir soru işareti olarak duruyor.

https://soundcloud.com/user-725924955/ada-sahilleri-10

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.