Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (59): Ayşe Çavdar, İştar Gözaydın, Didem Arvas Balta ve Nilden Bayazıt Postalcı ile Başörtüsünü çıkaran kadınlar

Bu hafta femfikir’de sosyal medyadaki bir etkinlik vesilesiyle gündem olan ve tartışma yaratan başörtüsünü çıkaran kadınlar konuşuldu. Işın Eliçin konukları, din ve devlet ilişkisi üzerine çalışmaları ses getirmiş olan Prof. Dr. İştar Gözaydın, sosyolog Ayşe Çavdar, siyasetçi Nilden Bayazıt Postalcı ve “Örtünme: Modernite İçinde Bir İnanç Deneyimi” adlı kitabı Bilgi Üniversite Yayınları’ndan çıkan ve örtünen kadın temsilleri üzerine  doktora çalışmasına devam eden Didem Arvas Balta’ydı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.