Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteci Murat Yetkin: “AK Parti zordayken CHP kaybederse ne olur?”

Murat Yetkin bugün blogunda 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir zaman kala, ana muhalefet partisi CHP’nin hazırlıklarını ve parti içi karışıklıkları ele aldı. Yetkin yazısında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul’da Ekrem İmamoğlu adeta yalnız geziyor. Maltepe ve Adalar ilçe teşkilatları adaylara itiraz edip topluca istifa etti, seçime çeyrek kala. CHP Parti Meclisi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’na ayaklanma çıktı; lider, PM’ye küstü, olağanüstü toplantıya katılmıyor.
Kılıçdaroğlu, sırf Bahçeli defterden sildi diye Uğur Mumcu’dan Aziz Nesin’e dek CHP’lilerin değer verdiği isimlere ağır hakaret ve tehditlerde bulunmuş Ozan Arif’in arkasından, ortağı Meral Akşener ve İYİ Parti, hatta hiç kimse ondan böyle bir şey istemediği halde övgüler düzüyor, Neşet Ertaş’a, Pir Sultan Abdal’a benzetiyor. Pir Sultan’ın “Dostun bir tek gülü yaralar beni” dizesini akla getiriyor. 
CHP yönetimi en büyük erdemin kendisi gibi davranmak olduğunu unutmuş görünüyor.”

Murat Yetkin’in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.