Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin ilk bebeği doğdu

Sussex Dükü Harry ve Düşesi Meghan Markle’ın ilk bebeği bugün sabaha karşı dünyaya geldi. Buckingham Sarayı haberi günün ilerleyen saatlerinde doğruladı.

Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Meghan Markle’ın bir erkek bebek dünyaya getirdiği duyuruldu.

3 kilo 200 gram ağırlığındaki bebeğin doğumunun ardından kameraların karşısına geçen Prens Harry, doğumun “hayal edebileceği en muhteşem deneyim” olduğunu ve bebeğin “çok sağlıklı” olduğunu belirtti. Prens Harry ayrıca, eşine ve doğum sürecinde verdikleri destekten dolayı Britanya halkına teşekkür etti. İngiltere Başbakanı Theresa May de çifti kutladı.

Prens Harry ve Meghan Markle, haberi resmi Instagram hesaplarından da dünyayla paylaştı:

“Majesteleri Sussex Dükü ve Düşesi’nin 6 Mayıs sabahı erken saatlerde ilk çocuklarına hoş geldin dediklerini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Majestelerinin oğlu, 3 kilo 200 gram ağırlığındadır.

Düşes ve bebeğin sağlığı yerinde ve hayatlarının bu çok özel zamanında heyecanlarını paylaştıkları ve destekledikleri için halka teşekkür ediyorlar.

İlerleyen günlerde daha fazla detay paylaşılacaktır.”

İngiliz kraliyet ailesinin yeni üyesi, annesi Meghan Markle’ın ABD vatandaşı olması dolayısıyla çifte vatandaş olacak. Bebeğin ismi ise henüz açıklanmadı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.