Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Almanya’da Tatar yayı cinayetleri: 5 ölü

Almanya’nın Passau kentinde polis, Tatar yayı ile işlenen cinayetlerin sırrını çözmeye çalışıyor. Polis, bir otel odasında üç ceset buldu. Olayın Wittingen kasabasındaki cinayetlerle ilgisinin olup olmadığı araştırılıyor.

Tatar yayı ile öldürülen üç kişinin cesetlerinin bulunduğu Passau kentindeki otel.

Otel odasında ölü bulunanların Tatar yayı ile öldürülmüş olduğu anlaşıldı. Ölenlerden bir kadın ve bir erkek yatakta el ele tutuşmuş halde, bir kadın da yerde yatarken bulundu. Odada, ikisi olayda kullanıldığı tahmin edilen, üç de Tatar yayı vardı.

Tatar yayı

Otel odasında yaşananlarla ilgili başka bir bilgi verilmedi. Ancak soruşturma genişletilince yeni bağlantılara ulaşıldı. Polis şimdi, Passau cinayetleri ile, 600 kilometre ötedeki Wittingen kasabasında bir apartman dairesinde iki kişinin ölü bulunmasının bağlantılı olup olmadığını araştırıyor.

Peki, bu apartman dairesinde ne oldu? Dairede iki kadının cesedi bulundu. Kadınların nasıl öldüğü bilinmiyor. Ancak, ölenlerden biri, Passau’da otel odasında ölü bulunan kadınlardan birinin sevgilisi. Cinayetlerle ilgili soruşturma sürüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.