Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (3): “İktidar teröristbaşı ile boşuna pazarlık yapıyor, Kürt oylarını alamayacaklar” – İYİ Parti Gn. Bşk. Yard. Hasan Seymen ile söyleşi

Ankara Gündemi’nde Özgür Özdemir ve Batu Bozkürk’ün bu haftaki konuğu İYİ Parti Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen’di. 

YSK’nın gerekçeli kararıyla AK Parti’nin yalanlarının ortaya çıktığını savunan Seymen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul seçimi yerine gazetecilere ve siyasetçilere yapılan saldırılara odaklanması gerektiğini ifade etti. Seymen, iktidarın Öcalan ile seçim için pazarlık yaptığını ancak bunun işe yaramayacağını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler