Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Gündemi (4): “Keşke yeni bir çözüm süreci başlasa, biz destekleriz” – HDP Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki

Ankara Gündemi’nde Özgür Özdemir ve Batu Bozkürk’ün bu haftaki konuğu HDP YSK Temsilcisi ve Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki‘ydi.

HDP’nin 31 Mart’ta durduğu yerde bir değişiklik olmadığını belirten Tiryaki, AKP’nin seçmenin kişisel verilerini çalarak hırsızlık yaptığını söyledi. Tiryaki, İstanbul seçimlerini İmamoğlu’nun kazanmasıyla, toplumda iktidarın seçimle gidebileceğine yönelik inancın artacağını belirtti; çözüm süreci tartışmaları ile ilgili olarak da “Keşke yeni bir çözüm süreci başlasa, biz destekleriz. Ama ortada bir çözüm sürecinin başlangıcı olarak bile kabul edilecek bir adım yok. Zaten biz bunun içerisinde değiliz, HDP’nin dışında gelişen bir dizi olay var” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.