Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yıldırım, Diyarbakır Sur’da esnafı ziyaret etti

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, geldiği Diyarbakır’da merkez Sur ilçesinde esnafı ziyaret etti. Dağkapı Meydanı’nda aracından inen Yıldırım ve beraberindekiler hem esnaf ile tokalaştı hem de Gazi Caddesi’nde vatandaşlarla görüştü.

Yıldırım vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Yıldırım ile fotoğraf çektirmek isteyenler izdihama neden olurken Yıldırım bir vatandaşın “Koruma ordusu ile geziyorsun” sözleri üzerine etrafını göstererek, “Nerede korumalar? Hiç kimse yok” dedi.


Yıldırım, esnaf ziyareti sırasında bir iş yerinin önünde oturarak kendisine ikram edilen limonatayı içti.

“Her şey çok güzel olacak” yelekli işçiler

Yıldırım’ın ziyareti sırasında Gazi Caddesi’nde temizlik yapan işçilerin giydiği ve üzerinde “Her şey çok güzel olacak” yazılı yelekler dikkat çekti. Söz konusu yelekler Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne üç yıl önce kayyum atanması sırasında hazırlanmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.