Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici’den Star gazetesi ve Nuh Albayrak’a yanıt

Medya ombudsmanı (okur temsilcisi) Faruk Bildirici kişisel blogunda yayınladığı “Fatih Portakal, Kabataş ve Elif Çakır’ın yazısının silinmesi” başlıklı yazısıyla ilgili Star gazetesinden gelen iki açıklamaya bugün yanıt verdi. Star gazetesinin hakkında açıklama yayınladığı yazıyı hazırlama ve araştırma sürecini anlatan Bildirici; “Elif Çakır’ın yazısı Google aramalarında gözükmüyordu, sorduğumda yazının bulunduğu linki bana veremediler. Elif Çakır da yazısını internette aradı bulamadı. Ben de bunun üzerine yazının silindiğini yazdım. Şimdi “Yazı yayında” deniyor, yazıyı yeniden aktive etmediğinize nasıl inanabilirim?” dedi.

Faruk Bildirici’nin yazısının tamamı için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.