Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cizre’de önce patlama, sonrasında silah sesleri: Üç bekçi yaralandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün gece önce büyük bir patlama meydana geldi, ardından yoğun silah sesleri duyuldu. Devriye gezen bekçilere yönelik olduğu belirtilen saldırıda yaralanan üç bekçi Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Cizre ilçesi Dörtyol mevkiindeki İdil Caddesi’nde dün akşam saat 21.30 sıralarında bir çöp kutusuna önceden bırakılan el yapımı patlayıcı, bekçilerin geçişi sırasında patlatıldı. İlçe genelinde duyulan patlamadan sonra bölgeden yoğun silah sesleri geldi. Bölgeye çok sayıda zırhlı araç ile polis sevk edilirken, patlamada yaralanan üç bekçi Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Patlama ile birlikte bölgede birçok araçta hasar meydana gelirken, güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için soruşturma başlattı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.