Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD-Çin ticaret savaşı ve küresel piyasalarda çalkantı- Prof. Haluk Levent ile söyleşi

Dünya borsalarında sert düşüşle başlayan haftanın ortasında özellikle Almanya ve Çin Halk Cumhuriyeti’nin ekonomik büyüme rakamlarındaki yavaşlama, ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşında artan gerilim, Çin ordusunun sivil eylemlerle sarsılan Hong Kong yakınlarında resmi geçit düzenlemesi, İngiltere ile AB arasındaki Brexit gerilimi, İtalya’da seçim hazırlığı ve bankacılık sektöründe ihtiyaç duyulan düzenlemelerin geri bırakılması gibi etkenler piyasalardaki endişeleri artırdı. Küresel piyasalardaki gelişmeleri ve Türk ekonomisine etkilerini Prof. Dr. Haluk Levent, Tamer Durak’a değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.