Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trabzonspor Avrupa’da yoluna devam ediyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda 2-2’lik skorla berabere kaldığı Çekya ekibi Sparta Prag’ı, Trabzon’da 2-1 yendi. Play-Off turuna yükselen Trabzonspor, Yunanistan’ın AEK takımı ile eşleşti.

Yeni Malatyaspor veda etti

Yeni Malatyaspor ise Sırbistan’ın Partizan takımına elenerek Avrupa Ligi’ne veda etti. İlk maçta Partizan’a deplasmanda 3-1 yenilen Yeni Malatyaspor, kendi evinde rakibini 1-0’lık skorla yense de tur için yeterli olmadı.

Spor Toto Süper Lig bugün başlıyor

2019-2020 Cemil Usta Sezonu bugün başlıyor. Son iki senenin şampiyonu Galatasaray, bugün saat 20:30’da ligin yeni ekibi Yukatel Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Cumartesi günü ise Gençlerbirliği-Rizespor, Kayserispor-Alanyaspor ve Sivasspor-Beşiktaş karşılaşacak. Pazar günü de Konyaspor-Ankaragücü, Yeni Malatyaspor-Başakşehir, Kasımpaşa-Trabzonspor ve Göztepe-Antalyaspor karşılaşacak. Pazartesi günü Fenerbahçe-Gazişehir BB mücadelesinin ardından yeni sezonun ilk haftası tamamlanmış olacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.