Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İmamoğlu, Diyarbakır’da Tahir Elçi’nin mezarını ziyaret edecek, Selçuk Mızraklı ile görüşecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun Batman ve Diyarbakır ziyaretinin detayları belli oldu. İmamoğlu, CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar‘ın yeğeninin düğününe katılmak üzere hafta sonunda (31 Ağustos-1 Eylül) bölgeye gelecek. İmamoğlu‘nun cumartesi sabahı Diyarbakır‘a geleceği, ilk önce CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nı ziyaret edip, burada basın toplantısı düzenleyeceği ve ardından öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi‘nin mezarını ziyaret edeceği öğrenildi.

İmamoğlu‘nun, mezar ziyaretinden sonra, İçişleri Bakanlığınca görevden alınan HDP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ile görüşüp Batman‘a geçeceği belirtildi. Gece Batman’da düğüne katılacak olan İmamoğlu, ertesi gün yine Diyarbakır üzerinden uçakla İstanbul’a dönecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.