Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Joaquin Phoenix’li “Joker” filminin en son fragmanı yayınlandı

Çizgi roman ve sinema dünyasının efsanevi kötü karakterlerinden Joker’in “Batman: The Killing Joke” çizgi romanından uyarlanan filminin son fragmanı yayınlandı. Başrolünü Joaquin Phoenix’in üstlendiği filmin yönetmenliğini Todd Philips üstlendi.

DC sinematik evreninin bir parçası olmayan ve süper kahraman teması taşımayan film, Joker’in Gotham’ın altını üstüne getirip bir suç prensine dönüşmeden önceki hayatı odak alıyor. Merakla beklenen film başarısız, toplumdan dışlanmış ve topluma inancını kaybetmiş bir komedyen olan Arthur Fleck’in Joker’e dönüşümünü anlatıyor. Filmde toplumun acımasızlığı karşılaşan Arthur Fleck, kendine bir “Joker” kimliği yaratarak ve suça yönelerek toplum tarafından fark edilmek istiyor.

Sinemanın en ikonik karakterlerinden Joker’i bugüne kadar Cesar Romero, Jack Nicholson, Jared Leto gibi başarılı isimler canlandırdı ancak Joker denince akla unutulmaz performansıyla Heath Ledger geliyor. Filmin vizyon tarihi yaklaşırken akıllara yine aynı soru geliyor: Heath Ledger’ın Joker’i kadar başarılı olabilecek mi? Joker hayranları Joaquin Phoenix’ten oldukça umutlu görünüyor.

Phoenix’e, usta oyuncu Robert De Niro, Zazie Beets, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen gibi isimlerin eşlik ettiği film ülkemizde ve dünyada 4 Ekim’de +18 yaş kategorisinde vizyona girecek. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.