Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye Erkek Milli Basketbol Takımı, FIBA Dünya Kupası’na veda etti

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası E Grubu maçında Çekya’ya 91-76 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Milliler olimpiyat elemelerine katılabilmek için klasman mücadelesine çıkacak.

Maçı başından sonuna kadar önde götürmeyi başaran Çekya’da beş oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Vojtech Hruban 18 sayı atarak Çekya’nın en skorer oyuncusu oldu. Ondrej Balvin 17 sayı, Patrik Auda da 16 sayı kaydederek Çekya’nın maçı kazanmasında önemli roller üstlendi.

Milli takımda ise Cedi Osman 24 sayı atarak maçın en skorer oyuncusu oldu ancak bu performans galibiyete yetmedi. Furkan Korkmaz 16 sayı, Melih Mahmutoğlu da 14 sayı atarak Türkiye adına en skorer oyuncular oldu. Maçın 39. dakikasında Cedi Osman oyundan atıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.