Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kamu kuruluşlarının Hamidiye almayı bıraktığı iddiasını değerlendiren Tarık Balyalı: “Su markasını siyasallaştırıyorlar”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin Ekrem İmamoğlu‘na geçmesi sonrası, daha önce su ihtiyacını İBB şirketi Hamidiye Su A.Ş.‘den karşılayan başta kamu kurumları olmak üzere birçok kuruluşun su alımını durdurduğu iddia edildi. İBB ve Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Tarık Balyalı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda bütün İstanbullular’ı Hamidiye Su almaya davet etti.

Medyascope‘tan Özge Açıkgül‘e konuşan Tarık Balyalı, Hamidiye suyunun İstanbul halkı tarafından uzun yıllardır severek kullanıldığını, bu markanın siyasallaştırılmasının ve dışlanmasının doğru olmadığını söyledi.

Balyalı, Hamidiye Su’ya zam gelmeyeceğini de belirtti.

Tarık Balyalı ile yaptığımız söyleşinin tamamı için:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.