Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sevilay Çelenk ile Yeri Gelmişken (11): “AKP’nin trollük faaliyeti tutarsızlık üretiyor. Siyasal analiz de papatya falına dönüyor”

Sevilay Çelenk bu hafta, “trol” kavramını AKP ile ilişkisi bakımından değerlendirdi. AKP’nin trollük faaliyeti ile tutarsızlık ürettiğini belirten Çelenk siyasal analizin de papatya falına döndüğünü belirtti.

Trol saldırılarının en büyük amacının kutuplaşmaları körüklemek olduğunu belirten Çelenk, AKP’nin ise bu kutuplaşmadan çok fazla beslenen bir parti olduğunu söyledi. Sevilay Çelenk son zamanlarda kamuoyunda sıkça gündeme gelen erken seçim tartışmalarını da değerlendirdi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in erken seçim olmayacağına dair açıklamalarıyla birlikte seçimin kapıda olduğunu belirten Çelenk, “AKP seçime yaklaşırken de trollük faaliyetlerine ağırlık verecek” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.