Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Bengi Semerci anlatıyor (38): Çocukların okul dışı aktiviteleri: yararları ve sorunlar

Okul ve ders dışı sosyal faaliyetler, spor aktiviteleri ve sanat çalışmaları çocukların gelişiminde önemli bir yer tutmaktadır. Çocukların yaşlarına, gelişim dönemlerine ve arzularına göre seçilecek etkinlikler gerekir. Okul dışı aktivitelerin birçok yararı olabileceği gibi sorunlar da doğurabilir.

Prof. Dr. Bengi Semerci bu videoda okul dışı faaliyetlerin gelişim için önemi, çocuğun gelişimine hangi alanlarda nasıl katkı yapacağını anlatıyor. Faaliyet seçimin nasıl yapılması gerektiğini aktarıyor. Faaliyetlere gitmek istemeyen ya da faaliyetler nedeniyle sorun yaşayan çocuklara doğru yaklaşımdan bahsediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.