Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Bengi Semerci anlatıyor (39): Aldatma, aldatılma ve sonrasında yaşananlar

Prof. Dr. Bengi Semerci bu videoda aldatma, aldatma nedenleri, aldatılma ve sonrasında yaşanan süreç hakkında konuşuyor. Aldatmanın başlıca nedenlerinin üstünden geçiyor, aldatan kişilerin bahanelerini inceliyor.

Aldatma olayı ortaya çıktıktan sonra aldatanın ve çevrenin verdiği tepkilerin ilişkinin geleceği üstündeki etkisini belirtiyor, aldatılana yaşadığı duygusal yükün yanında sorumluluk yüklemenin yanlış olduğunu söylüyor. Aldatma sonrası tekrar güven kazanılabilir mi sorusuna bakıyor, hangi durumlarda krizi atlatmanın mümkün olduğunu anlatıyor. Çocuklu eşler arasında aldatmanın sadece eşi değil, çocuğun güven duyduğu aile yapısının da aldatılması olduğunun altını çiziyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.