Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meeting Request (5): Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara’nın oğlu Cengiz Işıkara, 12 yaşından beri maçlarına gittiği Galatasaray tutkusunu anlattı

Kamuoyunda “Deprem Dede” olarak anılan Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara’nın oğlu Cengiz Işıkara ile babasından gelen ortak sevdası ve çocukluk aşkı Galatasaray’ı ve golf tutkusunu konuştuk.

12 yaşından beri Galatasaray maçlarına giden Cengiz Işıkara, “İnsanlar statta büyüdükçe bundan keyif alıyorlar. Ama taraftar çeşitliliği arttığı için Ali Sami Yen’deki atmosfer ve hava yok. Taraftar eskisi gibi değil, oyun biraz kötü gittiği zaman oyuna küsüyor, futbolcuya bağırıyor” dedi.

Işıkara golf tutkusuyla ilgili olarak da “Golfün bir kesime ait olduğu ne yazık ki gerçek. Üyelik için bayağı çaba sarf ediyorsunuz. İki yer var İstanbul’da, az yer olunca fiyatlar yükseliyor. Hem oynamak hem edindiğim dostluklar son derece keyifli. Bu dönemde haftada bir günümü ayırıyorum. Çok net, dünyanın en zor sporu” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.