Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Femfikir (95): Türk-Amerikan ilişkileri, yargı reformu, sosyal medyada linç kültürü -İştar Gözaydın, Tüten Ateş, Nilden Bayazıt Postalcı

Femfikir‘de bu hafta ABD Temsilciler Meclisi’nin, biri Ermeni olaylarının “soykırım” olarak tanınmasını, diğeri de Suriye’deki harekât nedeniyle Türkiye’ye yaptırım dayatılmasını öngören iki kararı kabul etmesinden hareketle Türk-Amerikan ilişkilerinin durumu, yeni yargı düzenlemeleri ile sosyal medyada nefret söylemi ve linç kültürü tartışıldı. Işın Eliçin‘in konukları ise Prof. Dr. İştar Gözaydın, avukat Tüten Ateş ve siyasetçi Nilden Bayazıt Postalcı idi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.