Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ParaPolitik (6): “Hükümetin teşvik programları istihdamı artırmaya yetmiyor”

ParaPolitik” programının altıncı bölümünde Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Okan Yücel’in sorularını yanıtladı. Prof. Karatepe, kamu hizmetlerinin maliyetleri ve genç işsizlik konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Karatepe, kamunun kâr etmesi gibi bir durumun sözkonusu olamayacağını, ancak tartışılması gerekenin kamu hizmetlerinin maliyetleri olduğunu söyledi. Genç işsizliğe ilişkin olarak ise istihdamın artırılmasının en önemli koşullarından birinin üretilen malların satılacağına yönelik inancın tesis edilmesi olduğunu belirten Karatepe, ”Hükümetin teşvik programları istihdamı artırmaya yetmiyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.