Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’in 12. haftasında üç büyükler dört puan toplayabildi, Sivasspor lider

Spor Toto Süper Lig‘de 12. haftaya damgasını vuran takım Sivasspor oldu. Kırmızı-beyazlılar, Kayserispor’u deplasmanda 4-1 yenerek liderliğini korudu. Üç büyükler bu hafta sadece dört puan alabildi.

Süper Lig’de 12. hafta İstanbul derbisiyle başladı. Galatasaray, Türk Telekom Arena’da konuk ettiği Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu. Galatasaray 41 hafta sonra Türk Telekom Arena’da kaybetti.

Bu skorla Medipol Başakşehir, Trabzonspor ile puan puana geldi ve haftayı averajla üçüncü sırada tamamladı.  

Cumartesi günü Konya deplasmanında sahada olan Beşiktaş ise Konyaspor karşısında zorlansa da mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Beşiktaş bu galibiyet ile puanını 21’e yükseltti ve Fenerbahçe ile aynı puana geldi. Hafta sonunun son maçında Yeni Malatyaspor sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Hücum hattında sakatlık sıkıntıları yaşayan Fenerbahçe aradığı golü bulamadı. Liderlik yarışındaki sarı-lacivertliler, ikinci sırada başladığı haftayı dördüncü sırada bitirdi.

12. hafta bu akşam oynanacak Antalyaspor – Gaziantep FK maçı ile son bulacak. Haftanın sonuçları şöyle:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler