Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Bengi Semerci anlatıyor (56): Ergenler ve elektronik sigara

Elektronik sigara kullanımı tüm dünyada hızla artıyor. Özellikle gençler ve ergenler arasında artan kullanım sağlık açısından ciddi riskler oluşturmaya başladı.

Bu videoda Prof.Dr. Bengi Semerci elektronik sigara hakkında bilgi veriyor. Sigara içmeyi azaltır ya da bırakmaya yarar mı? Sigaradan daha mı az zararlı sorularının yanı sıra gençlerin niçin kullandıkları konularına açıklık getiriyor. Elektronik sigaranın her yaşta yol açtığı zararlardan bahsediyor. Ailelere elektronik sigaraya başlamadan önce çocukları ile yapmaları gereken konuşmalardan örnekler veriyor. Ayrıca elektronik sigara kullanan gençlere nasıl yaklaşmaları gerektiğini anlatıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.