Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Bengi Semerci anlatıyor (57): Hedefler belirlemek ve başarı

Doğduğumuz andan başlayarak bazı hedefler belirlemeden de bazı şeyleri başarır ve bazı yerlere varabiliriz. Ancak beklentisiz, amaçsız olmak plansızlığı getirir. Hedefsiz elde ettiklerimiz ile ne yapacağımızı, sonrası için ne yapmamız gerektiğini anlamakta zorluk çekeriz. En önemlisi, hedef olmadan elde edilenler mutluluk hissetmemizi engeller. Çünkü mutlu hissedebilmek için, kendimizin, yaptıklarımızın farkında olabilmemiz gerekir.

Prof. Dr. Bengi Semerci bu videoda, hedef koymanın önemini ve doğru hedef koyabilmek için gerekli olan etkenleri anlatıyor. Ayrıca, hedeflere ulaşmak için gerekli olan kurallardan bahsediyor. Hedef koyamamanın ve hedefe ulaşamamanın getireceği olumsuzlukları aktarıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.