Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yine Yeni Yeniden 90’lar (2): “Kötü Kadınlar”

İlker Hepkaner ve Sezgin İnceel, ikinci bölümde hem tek atımlık tabanca olmadıklarını kanıtlıyor, hem de 90’lar Türk Pop Müziği’nin “kötü kadınlarını” konuşuyor. Bölümün başlığını tırnak içinde kullanmalarının sebebi bu kadınların kötü olduklarına inanmamaları. Aksine, 90’ların eril ortamında kendilerine yer edinmiş, bu yeri edinirken de kadınlıklarını saklamamayı, azaltmamayı, kısmamayı tercih etmiş kadınların önemini ortaya çıkarmak istiyorlar. Aysel Gürel, Özlem Tekin ve Ayşegül Aldinç hayranları başta olmak üzere, 90’ların güçlü kadınlarını iyisiyle kötüsüyle hatırlamak isteyen herkesi bekliyorlar.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.